έρευνα • σχεδιασμός • ποιότητα • αξιοπιστία
ΑρχικήΠροφίλ

Συνεργασίες

Anderol Specialty Lubricants

Nynas specialty oil products

Πιστοποίηση ISO από τη Bureau Veritas

ΕΣΠΑ 2014-2020

Εταιρική Ταυτότητα

Η ELDON'S είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, γράσων και ειδικών προϊόντων (γαλακτωμάτων, υγρών ειδικών κατεργασιών κ.α.). Εκτός της ελληνικής αγοράς εξάγει τα προϊόντα της σε 16 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Η ELDON'S διαθέτει κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, δύο (2) μονάδες παραγωγής στην Αθήνα και το Άργος καθώς και τρία κέντρα διανομής και αποθήκευσης στον Ασπρόπυργο, τη Θεσσαλονίκη και την Φιλιππούπολη Βουλγαρίας. Κατά τη διάρκεια των 36 ετών λειτουργίας της η ELDON'S έχει δημιουργήσει όλο το αναγκαίο επιστημονικό και τεχνολογικό υπόβαθρο για την επιτυχή δραστηριοποίησή της στο χώρο της.

Το σύνολο των προϊόντων μας καλύπτουν μία ευρύτατη γκάμα των αναγκών λίπανσης των τομέων της ενέργειας, της βιομηχανίας, των μεταφορών, των κατασκευών, των αγροτικών εφαρμογών και της ναυτιλίας. Η παραγωγή τους γίνεται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και απαιτήσεις των διεθνών οργανισμών και των κατασκευαστών μηχανημάτων και εξοπλισμού. Πέραν της γκάμας των προϊόντων μας σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προϊόντα για ειδικές εφαρμογές και εξειδικευμένες απαιτήσεις λίπανσης.

Στις μονάδες παραγωγής παράγουμε πάνω από 600 διαφορετικά προϊόντα που αντιστοιχούν σε 3000 διαφορετικούς συνδυασμούς συσκευασιών (από φύσιγγες μέχρι και χύμα προϊόντα) ικανοποιώντας κάθε πιθανή ανάγκη των πελατών μας. Για την παραγωγή των προϊόντων μας τα οποία καλύπτουν τις αυστηρότερες απαιτήσεις των διεθνών οργανισμών και των κατασκευαστών εξοπλισμού χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες τών πλέον υψηλών προδιαγραφών εγκεκριμένων οίκων του εξωτερικού.

Η παραγωγική δυνατότητα των μονάδων μας είναι 60,000 τόνοι λιπαντικών ετησίως και 35,000 τόνοι γράσων. Το σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι και την παραγωγή των τελικών προϊόντων ελέγχεται από άρτια επιστημονικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας περιλαμβάνονται χημικοί και μηχανολόγοι μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία στην τεχνολογία λίπανσης αποκτηθείσα σε πολυεθνικές εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, για την καλύτερη υποστήριξη και την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του εξοπλισμού των πελατών μας (και συνεπώς της βελτίωσης του κόστους λειτουργίας και συντήρησης) έχουμε εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης πωλήσεων καθώς και τμήμα εκπαιδεύσεως.

Για τον έλεγχο την παραγωγής αλλά και λόγω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων διαθέτουμε σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου.